Ruim 20 jaar ervaring Stuk voor stuk ervaren vaklieden

De oorsprong van het moederbedrijf Aannemersbedrijf Haex BV ligt in 1984 en 1986 met de oprichting door respectievelijk Bèr en Jan van hun eenmansbedrijf. In 1989 vonden beide bedrijven elkaar in Haex-Brankaert VOF. Sinds 2014 is het bedrijf verdergegaan als Aannemersbedrijf Haex BV onder leiding van Huibert Roost en Bèr Haex.

In 2000 werd de holding uitgebreid met de dochteronderneming HBR Timmerwerken met destijds de bedrijfsleider Ilja Timmermans, welke werd opgevolgd door Roel Renette. Inmiddels is de huidige bedrijfsleider Paul van Gansewinkel. In de 20 jaar dat het bedrijf bestaat, is het gegroeid van een paar vaklui naar een middelgroot timmerbedrijf met een hoop expertise in huis.

HBR Timmerwerken is een allround timmerbedrijf en gespecialiseerd in gevelbekleding. Van particuliere klanten tot aan de grotere partijen met seriematig ruwbouwtimmerwerk: Wij bestrijken alle vlakken van het woord ‘timmerwerken’. Van idee naar uitwerking, volledig in eigen beheer, tot aan het uitvoeren voor aannemers, HBR Timmerwerken heeft het vakmanschap ervoor in huis.

Samen met u bekijken we
graag de mogelijkheden voor
een bouwwerk op maat

Terug