Gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelbekleding Ruim 20 jaar ervaring

Gevelbekleding

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelbekleding. Van Trespa en Rockpanel, tot aan hardhouten gevels: HBR Timmerwerken kan het allemaal. Van enkel de uitvoering, tot en met de voorbereiding: Wij maken het.

Nieuwbouw

Naast overkappingen, gevelbekleding en daken verzorgen wij ook al uw timmerwerken voor een nieuwbouw. Hier kunt u denken aan het aftimmerwerk in en rondom de nieuwbouw, maar ook de afbouw met kasten of zolder invulling.

Allround

De opdrachten die we uitvoeren variëren van seriematig ruwbouwtimmerwerk tot aan het plaatsen van daken en gevelbekleding. Wij hebben een zeer divers team welke in staat zijn elke opdracht tot een goede afronding te brengen.

HBR Timmerwerken is veilig en groen.
Wij zijn FSC® gecertificeerd en alle werknemers zijn VCA gekeurd.
Dit betekent dat wij ook aan grotere opdrachtgevers hun wensen kunnen voldoen qua eisen en standaarden.
Meervoudige garanties voor een perfecte uitvoering en oplevering van de opdrachten, van klein tot groot

wij leveren hout zowel FSC als niet FSC gecertificeerd

Ons team

Met ons team zijn we in staat om veruit de meeste opdrachten in eigen beheer uit te voeren. Indien nodig huren we kennis en mankracht in, zodat we nooit nee hoeven te zeggen tegen welke opdracht dan ook.

 

Onze medewerkers in de uitvoering zijn stuk voor stuk vaklieden, met de wil om een perfect stukje werk af te leveren. Samen zetten we de schouders eronder, ook als de (weers)omstandigheden soms tegenzitten. Afspraak is afspraak en daarin gaan we heel ver als het moet.

Samen met u bekijken we
graag de mogelijkheden voor
een bouwwerk op maat

Terug